Tilskudd av omega-3 med høyt innhold av EPA - kan hjelpe barn

18.06.2015


 

 

Tilskudd av omega-3 med høyt innhold av EPA - kan hjelpe barn

Alle foreldre ønsker at barna deres skal nå sitt største potensial! Som foreldre kan du hjelpe barnet ditt å nå sitt fulle potensial på skolebenken ved å støtte dem med et sunt kosthold og kosttilskudd. Forskere anbefaler foreldre å gi barna deres ett til to typer kosttilskudd for best ytelse, både sosialt og på skolebenken.

 

Forskning beviser nå at barn i tidlig alder, fra 5 til 12 år, utvikler seg fortere og bedre når de jevnlig får i seg kosttilskudd av høy kvalitet. I realiteten vokser mange barn opp med et lite variert kosthold der de ikke får i seg den næringen og tilskuddet de trenger for en optimal utvikling. Denne ubalansen eller mangelen på tilskudd vises først og fremst i form av problematisk kognitiv utvikling, samt oppførsel.

 

Omega 3 er kanskje den viktigste næringen til hjernen. “studier viser at barn med dårlig kognitiv utvikling og oppførsel viser stor fremgang ved bruk av omega 3 i forhold til oppførsel, samt forbedrer leseferdigheter og hukommelse”, forteller Samantha Brody, ND, fra Evergreen Natural Health Center I Portland, Oregon. I tillegg til å øke barna sitt fiske-inntak, anbefaler forskeren foreldre om å søke etter barnevennlige tilskudd i form av tabletter eller lignende.

 

Lære evne

I mange år har studie etter studie pekt ut omega 3 som et svært viktig næringstilkudd for hjernens utvikling. Tidligere har engelske forskere bevist at barn som får i seg omega 3 fettsyrene EPA og DHA scoret høyere på lese- og skrivetester i forhold til barn som ble tildelt placebo. I en annet studie, der underernærte barn fikk tilskudd av omega 3 fettsyrene EPA og DHA førte dette til økt hånd-øye kordinasjon, kvikkere hjernereaksjoner, samt økt problemløsnings evne.

 

Depresjon og ADHD

En annen grunn til å anbefale omega-3 tilskudd er at det forbedrer humøret, samt stabiliserer humørsvingningene. Omega-3 kan også redusere impulsiv og hyperaktiv adferd som ADHD.

 

Hjelp barnet ditt til en raskere og bedre utvikling og få 30 dagers gratis forbruk av Crystal Mind.  

 

Kilde: Artikel skrevet av Jack Challem “Delicious Living”, finnes på netsiden:

http://deliciousliving.com/supplements/how-omega-3s-can-help-your-child-thrive?N03&sfvc4enews=42&cl=article_6&utm_rid=CNHNM000000656071&utm_campaign=12210&utm_medium=email