Essensielle fettsyrer fra Omega 369 øker livskvaliteten!

Den positive helseeffekten fra Omega 369 er verifisert av et stort antall vitenskapelige studier.

Essensielle fettsyrer beskytter kroppens celler, regulerer immunsystemet, motvirker mangler ved ensidig kosthold og skader av frie radikaler. økt energi, og fettforbrenning samt blodfettregulerende virkning. Kan virke gunstig for personer som sliter med ADHD.

  • Hjertestimulerende
  • Blodtrykksregulerende
  • Gunstig virkning på kolesterol
  • Styrker leverens avgiftningskapasitet
  • Øker forbrenningen
  • Føl deg mer opplagt!
  • Du får bedre energi!

Et av de beste Omegaproduktet på markedet!

Vår Omega 3-6-9 er pakket under nøye kontrollerte forhold og sikkert system. Kaldpresset linfrøolje fra kun de beste råvarer blir kapslet i maskiner, hermetisk lukket i totalt mørke. Dette forlenger holdbarheten til 2 år. Det høye innholdet av Omega 3 fettsyrer i linfrøolje er bare en av dens positive sider. De essensielle fettsyrene som er kombinert i linfrøolje har vist seg å være delaktig i kroppens reguleringsfunksjon for fordøyelse av fett, noe som er like viktig - om ikke viktigere - enn kroppens fordøyelse av proteiner og karbohydrater. Essensielt fett slik vi finner det i linfrøolje og fettsyrer i marine dyr har vist seg effektivt i behandling av og beskyttelse mot mange helseproblemer og er verifisert av et stort antall vitenskapelige studier.

Omega 3

Fettsyre finnes naturlig i linfrøoljen og er viktig for immunforsvaret. Mangel kan også være opphav til en rekke symptomer, som redusert vekst, dårlig motorikk, redusert læreevne, svekket syn, betennelse i vev, ødem, tørr hud, svekket immunsystem og adferdsavvik.

Omega 6

Er godt for huden, slimhinnene og celleoverflatene. Fra ulike hold hevdes det at gammalinolensyre (GLA) fra linolsyren beskytter hjertet og senker blodtrykket.

Omega 9

Finner vi mest i olivenolje, men også i frø, nøtter, rapsolje og avokado. Det hevdes at fettsyren senker kolesterolet og reduserer sannsynligheten for brystkreft og hjertesykdommer hos kvinner.

Høyere inntak av omega 3 fører til økt søvnkvalitet hos barn

Bakgrunns-informasjon:
Tidligere studier har pekt på samenhengen mellom lave omega-3 verdier og dårlig søvnkvalitet hos spedbarn og barn, samt atferds- og lærevensker hos ungdom og voksne.

Et studie ved Oxford University viser til at et høyere inntak av omega-3 fettsyren DHA gir bedre søvnkvalitet hos barn. Undersøkelsen gikk over 16 uker, der barn fra 7 til 9 år ble tildelt en daglig dose av 600 mg DHA, eller placebokapsler med mais eller soyaolje. Et annen viktig element i undersøkelsen var at deltakerne ikke ble utvalgt på grunnlag av søvnforstyrrelser, men forskningen var en del av et studie av barn med lesevansker.

Under undersøkelsen fikk foreldrene i oppdrag om å fylle ut spesielle søvnskjemaer. Der det ble oppdaget at hele 40% av disse barna slet med søvnforstyrrelser. Av disse ble 43 barn utstyrt med håndleddsensorer og monitonert i en periode på 5 netter, samt utført blodprøver av.

Resultat:
Forskerne oppdagen en sammenheng mellom en bedre balance mellom omeg-3 (DHA) og omega-6 (arakidonsyre) førte til mindre søvnproblemer hos barn, men også at høyere blodverdier av omega-3 har en vital relasjon til høyere søvnkvalitet.

Professoren Paul Montegomery ved Oxford University utlyser grunn til bekymmring da hele 40% av barna under undersøkelsen hadde søvnforstyrrelser, og at det er velkent at omega-3 og omega-6 fettsyrer er sentrale elementer da det gjelder regulasjon av søvn. Montgomery forklarer at «Lave verdier av omega-3 DHA er forbundet med lave verdier av melatonin, noe som passer våre funn om at søvnproblemer er større hos barn med lave verdier av DHA».

Forskeren Dr. Alexandra Richardson peker ut tidligere publiserte studier som viser at det ofte er skremmende lave blodverdier av DHA og at dette kan ha en direkte tilknyttning til barnas atferd og innlæringsevne. Dr. Richardson argumenterer videre om at flere av disse sammenhengnene kan forklares av dårlig søvnkvalitet.

Selv om dette studiet indikerer nok en fordel med høyere inntak av omega -3 fettsyrer i kostholdet, ønsker begge forfatterene (Professor Motgomery og Dr. Richardson) mer forskining på dette området.

Kilde:
"Fatty acids and sleep in UK children: Subjective and pilot objective sleep results from the DOLAB study – a randomised controlled trial. Montgomery et al. Journal of Sleep Research, March 2014.". Journal of Sleep Research, March 2014 DOI http://www.sciencedaily.com/releases/2014/03/140306103931.htm

Omega 369 Linfrøolje

Kosttilskudd 100% Naturlig råstoffer. Kvalitetsprodukter fra nature.

Dosering: Voksne: 2 kapsler daglig. Barn: 2 kapsler daglig. Anbefaltdosering bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kost.

Produktbeskrivelse: Kaldpresset linolje er behandlet under +40°C og naturlig antioksydant so rosmarinolje, alle +40°C.

Oppbevaring: tørt/torrt og kjørlig. Uten påvirkning av sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingredisnser: Linolje. Tabletthjelpestoffer (gelatine, vann, kaldpresset linfrøolje glycerol). Antioksidant (rosmarinolje) Fettsyresammensetning pr 1000 mg. Omega 3: (Alfa-linolensyre) 610 mg, Omega 6: (Linolsyre/Linoleenihappo) 150 mg, Omega 9 (oljesyre/Oleiinihappo) 150 mg, Mettet fett 80 mg, Innholder per kapsel: 500 mg

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stofferJA TAKK!


Send meg hele 2 måneders GRATIS forbruk av Omega 369 Linfrøolje! Jeg betaler kun porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Omega369 hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 198,- inkludert porto. Dette utgjør kun 99,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.