Hjem  »  KOSTTILSKUDD  »  Q10L

Q10L motvirker aldringsprosessen og gir deg økt energi!

“Nye Q10L bevarer dine sunne friske celler og gir deg fornyet energi“

Q10L er et viktig ensym som tas daglig av milioner av mennesker. Q10L er grunding testet igjennom mange år med fantastiske og virkningsfulle resultater. Sunne celler, fylt med energi kan bety en enorm forskjell på din allmenntilstand og daglige energinivå. Lecithin gir ekstra næring til dine nerver og hjerne, samt virker positivt på din tankeevne og hukommelse! Nye Q10L kan også styrke din prestasjonsevne!

  • Motvirker aldringsprosessen
  • Gir deg energi og overskudd
  • Gunstig for musklene
  • Reduserer tretthet og migrene
  • Gunstig for blodtrykket
  • Styrker immunforsvaret
  • Bedrer sirkulasjonen
  • Er en svært kraftig antioksidant

Øker prestasjonene

De første som for alvor begynte å ta tilskudd med Q10 var idrettsstjerner, fordi Q10 ikke er klassifisert som et dopingmiddel. Men de som har størst nytte av Q10 har vist seg å være helt vanlige mennesker, med helt vanlige helseproblemer. Mange kliniske tester viser at Q10 er gunstig på en rekke områder

Alle trenger Q10

Q10 er ikke et legemiddel, men et koenzym og en antioksidant som finnes i større eller mindre grad i oss alle. Men ikke alle har like mye av dette svært viktige koenzymet. Biokjemikeren Peter Mitchell viste hvor viktig det er å ha nok Q10 i kroppen for å holde helseplager på avstand, og aktivisere kroppen så den fungerer slik den skal.

Mangel på Q10

Mangel på Q10 kan skyldes mange ting, men det blir gjerne mindre av dette koenzymet med alderen. Det er uansett viktig at du får et jevnt og godt tilskudd av Q10 hele tiden. Med mer energi vil du kunne utnytte både kroppen og sjelen bedre, og du kommer inn i en positiv spiral. Q10L™ er spesielt utviklet for å gi deg en riktig dosert og tilpasset daglig mengde Q10. Siden Q10 opptas i kroppen på en lignende måte som vitamin E, er Q10L™ spesielt tilpasset slik at du vil få maksimalt utbytte av dette viktige koenzymet.

Er Q10 ”ungdomskilden”?

Allerede i 1957 oppdaget professor Fredrick L. Crane et koenzym med forbløffende egenskaper. I 1978 fikk biokjemikeren Peter Mitchell Nobelprisen i kjemi for å ha dokumentert disse egenskapene. Deretter har flere forskere og professorer verden rundt sett på virkningene koenzymet har på blant annet hjertesykdommer, kreft, blodtrykk, levealder og generelle fysiske prestasjoner. Og resultatene var forbløffende.
Her kan du lese mer om Peter Mitchell (Wikipedia)
Crane hadde funnet koenzymet Q10. Dette har vist seg å være en av de viktigste byggesteinene i kroppen vår, og kan innebære en enorm forskjell på menneskers allmenne helsetilstand og prestasjonsnivå. Men det er ikke likegyldig hvordan du får i deg Q10. For at kroppen skal kunne gjøre nytte av koenzymet, må det gjøres tilgjengelig. Spesialformelen til Q10L™ sikrer at du får maksimalt utbytte av Q10.

NO/SE/FI
Innhold/Deklaration per 1 tablett døgndose og anbefalt
/rekommenderat inntak/Inntag RDI.

Nettovekt 27 gram.

Innhold per 1 tablett døgndose/ tabletin vuorokausiannoksen sisältö::
Koenzym Q10 100 mg
Bioperin® (Piper nigrum) 5 mg

Ingredienser/Ainesosat:
Fortykkningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Koenzym Q10 (ubiquinon), vegetabilsk olje, lecitin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsium fosfat), Bioperine® (Piper nigrum), fortykkningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), fargestoff (jernokside), overflatebehandlingsmiddel (hyproxypropylmethylcellulose).

Dosering/recommenderat intag/Annostelu:
1 tablett daglig/dagligen/ tabletti päivittäin.

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost/kosttillskottet bör inte ersätta en varierad kost/Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides/rekommenderad dagsdos bör ej överskridas.

Oppbevares utilgjenglig for barn/GMP-standard.

Fritt for gluten
Fritt for melkesukker /lactose
Fritt for kunstige søtningsstoffer
Fritt for E-stoffer
Fritt for konserveringsmidler
Fritt for kunstige fargestoffer
Fritt for GMO stoffer


JA TAKK!


Send meg 2 måneders forbruk av Q10L for kun 99,- pluss porto 39,-

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Ønsker du ikke å motta flere pakker fra oss, gir du oss beskjed enten pr telefon eller ved epost til vår kundeservice, innen 2 uker etter mottatt prøvepakke og vi avslutter ditt abonnement. Som abonnent får du Q10L hver andre måned. Totalpris pr. forsendelse er 296,- inkludert porto. Dette utgjør kun 148,- per mnd. Frist for avbestilling er 2 uker etter mottatt pakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura.